Wat als de VIP's uit hun tent komen om op het terrein lekkerder te eten ?

Het zou een onderwerp kunnen zijn van de gelijknamige televisiereeks. Het is realiteit in het veldrijden. Dit seizoen startte Event Catering Bevers met 'traiteurkwaliteit voor de gewone supporter'. Een succes dat zijn hoogtepunt zal kennen op het WK Veldrijden. "Toch straf dat een Kempense KMO in Luxemburg de catering mag verzorgen."

Event Catering Bevers blijft natuurlijk de klassieke snacks serveren die iedereen met het veldrijden associeert.

'We zweren de klassieke friet met mayo en braadworst niet af. Integendeel. Ook daar staan we achter ons aanbod. We willen het publiek gewoon meer keuze bieden. Daarom is er ons vernieuwde concept, waar wij het publiek ook de kans bieden om een hogere foodkwaliteit te proeven in meer comfortabele omstandigheden.'

Samen met een ambachtelijke slager ontwikkelden we een gamma aan kwaliteitssnacks dat het op de voorbije veldritten ontzettend goed deed.

Omdat u ons niet op ons woord moet geloven en omdat we bijzonder trots zijn op onze 'selectie' voor het WK als publiekscateraar met een innoverend concept, nodigen wij u uit om van onze WK-selectie te komen proeven op ons persmoment op dinsdag 24 januari.

U bent welkom om 10.30 uur in ons bedrijf in Drijhoek 44, 2310 Rijkevorsel. Daar stellen we de accommodatie op zoals ze op het WK in Luxemburg te zien is.

We tonen u hoe we onze producten bereiden en we laten u natuurlijk proeven. Er zijn ook beelden beschikbaar van de opbouw van ons concept in Luxemburg.

We hopen dat u interesse heeft in deze interessante innovatie die de kwaliteit van de beleving van het veldrijden fors verhoogt.